SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Växjö Ravens Basketbollklubb
Fotboll

Om klubben

Växjö Ravens Basketbollklubb är en ideell förening med ideellt arbetande ledare och styrelse. Växjö Ravens Basketball bildades år 2013 då Växjö Queens Basket och Araby Tigers Basket beslutade att gå samman. Med Växjö Ravens skulle barn och ungdomar, tjej som kille, ges lika förutsättningar att utöva basket. Genom sammanslagning och samlade krafter var målet att göra basket som sport, och Växjö Ravens som klubb, till en stor och naturlig del av idrottsutbudet i vårt distrikt.

Vi har lag för både tjejer och killar från 5 år och uppåt. Växjö Ravens herr- och damlag spelar i division 2.
Vår hemmaarena är Strandbjörkshallen, och utanför har vi också en 3x3-plan, i fantastisk miljö, som går att boka på vår hemsida.


Växjö Ravens värdeord, regler och förväntningar

 

Ledare
Växjö Ravens värdeord är KUNSKAP, RESPEKT, ANSVAR, GLÄDJE, GEMENSKAP och ENGAGEMANG. Våra engagerade ledare ska vara goda förebilder och förmedla klubbens värden. Vi ska erbjuda rolig och utvecklande träning så att våra spelare utvecklas såväl tekniskt som fysiskt och socialt. Vi ska bekräfta alla våra spelare, intressera oss för dem och deras individuella utveckling.

 

Spelare
Som spelare förväntar vi oss att man är ombytt och klar i tid, att man lyssnar på sina coacher och lagkamrater, använder ett bra språk och är en fin kompis både på planen och utanför. Använder ett schysst spel och följer regler, och är rädd om vår fina hall och våra andra träningslokaler.

 

Förälder
Som förälder förväntar vi oss att du pratar med ditt barn om våra värdeord och regler så att vi tillsammans ser till att de efterlevs.

Som för alla ideella föreningar bygger vår verksamhet på att medlemmarna gör ideella insatser. I Växjö Ravens innebär det att föräldrar säljer produkter en eller två gånger per säsong samt hjälper till med någon aktivitet i klubben, exempelvis sitta i sekretariatet vid hemmamatcher, tvätta matchställ, samt köra till bortamatcher.

Vill ni börja träna i vår klubb och bli en del av vårt härliga gäng, läs mer under fliken "Börja spela" och gör en medlemsansökan.

Har du några frågor eller vill du komma i kontakt med kansliet är det enklast att skicka ett mail till följande adress; kontakt@vaxjoravens.se.

 
Annonsbild för gräsrotenAnnonsbild för gräsroten