SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Växjö Ravens Basketbollklubb
Fotboll

Ravens årsmöte 13 mars kl. 18.00
2024-01-24 10:11

Välkommen att anmäla dig till Ravens årsmöte den 13 mars kl. 18.00 i Harry Olssonrummet, Strandbjörkshallen. 

Anmäl dig här senast den 10 mars. 

Årsmöteshandlingar finns här. 

Eventuella motioner mailas till kontakt@vaxjoravens.se senast den 29 februari. 

VI BEHÖVER DIG
Vill du vara med på resan som gör skillnad för våra ungdomar och ledare? Just nu är vi i stort behov av personer som vill engagera sig inom ett av följande områden:

 • Styrelsearbete
  Inför kommande årsmöte har vi en del styrelseledamöter som aviserat sin avgång. Vill du vara med och driva Ravens framåt i de stora frågorna? Engagera dig som styrelsemedlem! Vi söker en ordförande och en kassör, men även övriga ledamöter som kan hjälpa oss att bli en stark och stabil förening.

 • Värdegrundsarbete
  Vi tror på en stark värdegrund och en säker och trygg förening för alla. Hjälp oss att bilda en grupp som vill arbeta med att utforma en stark värdegrund och jobba aktivt för att implementera den hos ledare, spelare och föräldrar.

 • Ledare
  Vi söker fler ledare till flera av Växjö Ravens lag och hoppas att just du kan vara en av dessa. Du behöver inte ha några förkunskaper om basket, däremot behövs ett stort hjärta och ett brinnande intresse för ungdomar! Vi hjälper dig med utbildningar och gör allt vi kan för att stötta nya ledare!

 • Sponsorgrupp / Marknadsgrupp
  Vi har fantastiska möjligheter för företag att synas i Strandbjörkshallen och utomhus på vår 3x3 plan. Har du erfarenhet av arbete med sponsring eller känner till ett företag som kan tänka sig samarbeta med Ravens?

 • Sociala-mediegruppen
  Är du bra på bild och video? Vi behöver hjälp med att hålla våra sociala medier, tex Instagram och Facebook, levande och intressanta. Vi behöver också hjälp med att utforma vår nya hemsida.

 • Eventgruppen, det lilla extra
  Skapa något extra för våra ungdomar som exempelvis en kick-off för spelare, en julavslutning eller sommaravslutning. Många av våra ungdomar vill vara i hallen dygnet runt, så låt oss planera roliga event, open-gym och träningsläger tillsammans!

 • Utvecklingsgrupp
  Arbeta med Sportsliga mål. Spelarutveckling, Fysträning / skadeförebyggande. 

Är du en av de personer vi söker, och vill du hjälpa oss att bli bättre? Välkommen att höra av dig till oss via mail: kontakt@vaxjoravens.se

 
Annonsbild för gräsrotenAnnonsbild för gräsroten