SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Växjö Ravens Basketbollklubb
Fotboll
P13

Kan man slå personligt rekord i basket?
2024-03-09 20:48

Det kan vara svårt såklart då prestationen står i relation till vem man möter. MEN idag tycker jag verkligen att många av våra spelare gör sina bästa prestationer de någonsin gjort på en basketplan! 

 

Att se grabbarna lira tillsammans och hur vi idag passar bollen mellan oss gör mig lycklig! Är helt övertygad om att ALLA tycker det är betydligt roligare när man får vara delaktig i spelet. 

 

I försvaret har vi fokuserat på att man ska vara mellan spelare och korg, vi kallar det att man ska "skydda godiset". Idag var var det flera gånger då våra motståndare knappt tog sig framåt och vi kunde också stjäla passningar och göra enkla avslut. 

 

Men framför allt är jag extremt nöjd över hur vi betedde oss mot varandra, mot motståndare och mot domare idag. I alla fall utifrån vad jag upplevde. Hoppas ni föräldrar håller med mig! 

 

//Mattias

 
Annonsbild för gräsrotenAnnonsbild för gräsroten