SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Växjö Ravens Basketbollklubb
Fotboll
P13

Härligt MiniEb med besök från Ljungby
2024-03-03 19:28
MIni Eb i Växjö

Idag hade vi besök av Ljungby Stars på vår träningstid. P13 tillsammans med P14 och Ljungby lirade MiniEB för att få spela fler matcher. Det var en härlig stämning i hallen med glädje och hårt jobb i fokus. 

 

För vår del så har vi den senaste tiden jobbat med främst två saker. Dels försvarspositioner men också passningsspel. Båda dessa delarna såg bättre ut idag än det gjort tidigare. Otroligt kul att se utvecklingen hos grabbarna! Man blir ju lycklig när alla fyra på planen är delaktiga i samspelet och där vi passar oss fram till ett enkelt skott! Tycker en av grabbarna sa det väldigt bra under en av matcherna när jag frågade om alla hade gjort poäng. Hans svar var "inte jag men jag har gjort massor med assists". Härlig inställning!

 

För oss är det viktigt att ni föräldrar har koll på vad vi fokuserar på i stunden. Det är ju det vi också lägger fokus på under matcher. Det måste finnas en röd tråd mellan träning och match. Vi tar steg för steg framåt!

 

Förutom detta har vi också pratat mycket om våra beteenden gentemot varandra. Att vara stöttande och vara en bra lagkompis. Även detta var stor skillnad idag vilket är det absolut viktigaste! 

Nu är det träning som vanligt på torsdag sedan åker vi med 15 grabbar till EB i Kalmar på lördag. Det ser vi fram emot!

//Coacherna

 
Annonsbild för gräsrotenAnnonsbild för gräsroten