SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Växjö Ravens Basketbollklubb
Fotboll
P13

EB i Älmhult
2023-11-11 20:10
P13 in action

Idag var det dags för säsongens andra Easy basket, denna gången i Älmhult. 

Nu när vi spelar i U12 får vi möta de som är lika gamla som oss men även de som är ett år äldre. Så var fallet i våra två första matcher, mot Alvesta och Bosna. De var betydligt större än oss men vi kämpar på riktigt bra och ger dem en fajt. 


I försvaret har vi fokuserat mycket på hur man spelar försvar på bollhållaren men också att hålla koll på de som inte har bollen. När vi spelar anfall har fokus legat på att springa upp snabbt och att försöka passa bollen upp och mellan oss. 

I början av dagen var varken våra fokusområden i försvaret eller anfallet så himla bra men det var riktigt kul att se vilka framsteg vi tog allteftersom dagen gick. Grabbarna lyssnar på vad vi coacher säger till dem och försöker göra det bättre. Vi passar bollen bättre och bättre vilket gör att vi agerar som ett lag vilket är kul att se! Även i försvaret gör vi framsteg under dagen. Vi coacher gillar att se när motståndarna inte hittar någon att passa till... ;)

Det var 11 tappra kämpar som åkte från IKEA-land vid 16-tiden! På sista matchen hade vi 9 som ville spela så jag tror de hade kunnat spela någon match till! Det verkade som att alla hade kul under dagen och det är det allra viktigaste när man håller på med idrott! 

 

Fler bilder hittar ni på 

Tagga på Insta @magnusmod om ni använder någon bild. 


/Coacherna för dagen Mattias och Abbe

 
Annonsbild för gräsrotenAnnonsbild för gräsroten