Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Växjö Ravens BBK

Följ

Växjö Ravens BBK

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen. Läs vår cookiepolicy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej
Växjö Ravens BBK
Välj lag

Kontaktinformation

Namn Växjö Ravens BBK
Adress Värendsgatan 20
Postadress 35235 Växjö
E-post kontakt@vaxjoravens.se
Orgnr 829502-7364
Swish 1234780417
Kontonr 1751858-0

Om Växjö Ravens BBK

Växjö Ravens Basketbollklubb är en ideell förening med ideellt arbetande ledare och styrelse. Växjö Ravens Basketball bildades år 2013 då Växjö Queens Basket och Araby Tigers Basket beslutade att gå samman. Med Växjö Ravens Basketball skulle barn och ungdomar, tjej som kille, ges lika förutsättningar att utöva basket. Genom sammanslagning och samlade krafter var målet att göra basket som sport, och Växjö Ravens som klubb, till en stor och naturlig del av idrottsutbudet i vårt distrikt.

Snart tio år senare ser vi att sammanslagningen var lyckad. Vi har växt till drygt 400 aktiva medlemmar och nästan varje dag får vi in nya ansökningar. Vi har lag för för både tjejer och killar från 5 år och uppåt. Växjö Ravens herr- och damlag spelar i division 2.
Vår hemmaarena är Strandbjörkshallen, och utanför har vi också en 3x3-plan, i fantastisk miljö, som går att boka på vår hemsida.


Växjö Ravens värdeord, regler och förväntningar

Ledare
Växjö Ravens värdeord är KUNSKAP, RESPEKT, ANSVAR, GLÄDJE, GEMENSKAP och ENGAGEMANG. Våra engagerade ledare ska vara goda förebilder och förmedla klubbens värden. Vi ska erbjuda rolig och utvecklande träning så att våra spelare utvecklas såväl tekniskt som fysiskt och socialt. Vi ska bekräfta alla våra spelare, intressera oss för dem och deras individuella utveckling.

Spelare
Som spelare förväntar vi oss att man är ombytt och klar i tid. Att man lyssnar på sina coacher och lagkamrater. Använder ett bra språk och är en fin kompis både på planen och utanför. Välkomnar nya lagmedlemmar. Använder ett juste spel och följer regler. Är rädd om vår fina Arena och våra andra träningslokaler. Slänger skräp i papperskorgar och är rädd om utrustning, inredning och möbler.

Förälder
Som förälder förväntar vi oss att du pratar med ditt barn om våra värdeord och regler så att vi tillsammans ser till att de efterlevs. Som för alla ideella föreningar bygger vår verksamhet på att medlemmarna gör ideella insatser. I Växjö Ravens innebär det att föräldrar säljer produkter en gång per säsong samt hjälper till med någon aktivitet i klubben. När barnen börjar spela matcher i seriespel så måste föräldrarna även sitta i sekretariatet vid hemmamatcher, tvätta matchställ, samt köra till bortamatcher.

Vill ni börja träna i vår klubb och bli en del av vårt härliga gäng, läs mer under fliken "börja träna" och gör en medlemsansökan.

Har du några frågor eller vill du komma i kontakt med kansliet är det enklast att skicka ett mejl till följande adress; kontakt@vaxjoravens.se. Eftersom vi arbetar ideellt, på vår fritid, så besvarar vi mejl så fort vi kan men det kan dröja några dagar.