Hoppa till sidans innehåll

Årsmöte 18 mars

28 FEB 2019 11:23
Välkommen på föreningens årsmöte måndagen den 18 mars kl. 18.00 i klubbrummet på Teleborgshallen.
  • Skapad: 28 FEB 2019 11:23

Årsmöteshandlingar kommer att finnas på plats på mötet.

 

Anmäl ditt deltagande vid årsmötet, eller skicka motioner, till This is a mailto link senast den 11 mars.

 

Vi behöver fler engagerade styrelseledamöter

Vi behöver fylla på med nya engagerade styrelseledamöter, som vill hjälpa till att göra Växjö Ravens till den mest attraktiva och roliga föreningen för barn och ungdomar i Växjö.

 

Ordförande

Ordförandens roll är att leda styrelsen, vara sammankallande till möten och hen har enligt praxis huvudansvaret för styrelsens arbete. Traditionellt sett är ordförande den som är ledare för styrelsen och styrelsens arbete. Det är viktigt att den person som blir vald till ordförande har ett stort engagemang i föreningen och tid till att leda styrelsens arbete. Som ordförande i Växjö Ravens är man firmatecknare tillsammans med kassören.

 

Utbildningsansvarig

Vi jobbar för att kontinuerligt utbilda både ledare och spelare. Utbildningsansvariges uppgift är att ta emot och sprida information om utbildningar arrangerade av såväl basketförbundet som SISU/Smålandsidrotten och andra lokala aktörer, och aktivt arbeta för att inspirera våra ledare, spelare och domare att delta i de utbildningar som erbjuds.
Vid utbildning på hemmaplan bokar utbildningsansvarig hall/teorilokal och ser till att all utrustning finns på plats mm. Man har även ansvar för vilka bidrag som kan sökas i samband med utbildning.

 

Sponsringsansvarig

Växjö Ravens sponsoransvarig ska vara länken mellan de företag som med ekonomiska medel valt att bistå föreningen. Genom att skapa nya kontakter med företag ska den sponsoransvariga arbeta för att inbringa ekonomiska resurser till Växjö Ravens. Eventuella åtaganden som ställs som motprestation från Växjö Ravens sponsorer ska den sponsoransvariga säkerställa att de uppfylls.

I Växjö Ravens kan flera personer vara sponsoransvariga.

 

Match- & tävlingsansvarig

Som match- & tävlingsansvarig är det du som har ansvar för spelschemat för seriespelande lag, bokning av matchtider och kontakten med distriktet. Du ansvarar för att ett domarschema med samtliga ungdomsseriematcher upprättas, och att det alltid finns två domare på plats. Du ser också till att det alltid finns sekretariatsmaterial som protokoll och kuvert o.dyl.
Samordnare gentemot lagen

Växjö Ravens lagsamordnare är länken mellan styrelsen och våra lag. Ens ansvarsområde är att säkerställa att det finnas minst en lagförälder per lag. Vidare ska samordnaren se till att relevant information når ut till samtliga lag och att även information från lagen vidarebefodras till styrelsen.Känner du att du kan bidra med lite av din tid? Är du personen vi söker? Gillar du att engagera dig för barn/ungdomar, föreningsliv och/eller basket? Hör av dig isåfall.

 

Ingen kan göra allt, men alla kan göra något, och även om du inte kan lägga all din lediga tid på Ravens så är vi glada för all hjälp vi kan få. Är inte styrelsearbete din grej, så kanske det finns andra saker du kan hjälpa till med. Vår förening är för vår existens helt och hållet beroende av medmänniskor som engagerar sig, och ju fler vi är, desto lättare och bättre blir det för barnen och ungdomarna!

 

Har du frågor så är du välkommen att kontakta This is a mailto linkeller This is a mailto link

Vi ser väldigt mycket fram emot att höra från dig!

 

Skribent: Nina Lingborg
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Växjö Ravens BBK - Basket
Box 3206
35053 Växjö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info