Hoppa till sidans innehåll

Seriepremiär

04 OKT 2019 20:28
Äntligen dags! I helgen är det seriepremiär för samtliga Ravens seriespelande lag.
  • Uppdaterad: 04 OKT 2019 20:28

Från dam och herr i division 2, och alla lag ner till U13. I helgen väntar seriepremiär och åtta matcher ska rivas av. 

Först ut är Pojkar 07 som tar emot Nässjö i P13 lördag kl. 12.30 i Teleborgshallen. Det är lagets första seriematch någonsin och förväntningarna är höga!


Efter det, kl. 15.00, spelas premiären i division 2 damer, där Ravens denna säsong samarbetar med Kalmar Saints och har gemensamt damlag. Vi har i år tappat viktiga nyckelspelare som Tilda, som värvats av Helsingborg till damettan, och Jennifer, som bestämt sig för att lägga basketskorna på hyllan. Glädjande nog kommer tjejerna från F03-05 nu att få kliva upp och spela seniorbasket tillsammans med våra damlagsspelare och spelarna från Kalmar Saints. Välkommen att stötta tjejerna på plats!! 

På söndag är det dags för herrlaget att spela sin första match. Inför denna säsong tackade coach Niclas för sig och ett tag såg det ut som att vi inte skulle kunna ställa upp med något herrlag i år. Räddaren i nöden blev coach Zlate som ställer upp som coach för laget som nu består av hela 22 spelare. På söndag åker laget till Nässjö med både unga och lite äldre och mer rutinerade spelare i truppen, och siktet är inställt på vinst. 

Övriga matcher som spelas är F06-07 som åker till Huskvarna för att möta Brahe, P05 spelar borta mot Wetterbygden Stars vit, P04 möter Bankeryd borta, och P06 och F03-05 spelar sina premiärmatcher på hemmaplan på söndag, killarna mot Brahe och tjejerna mot Wetterbygden Sparks!

Vi ses i hallen! GO RAVENS!

Skribent: Nina Lingborg
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Växjö Ravens BBK - Basket
Box 3206
35053 Växjö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info