Hoppa till sidans innehåll

Nu säljer vi Newbody

09 OKT 2019 16:44
I oktober - november pågår försäljning av Newbody i föreningen.
  • Skapad: 09 OKT 2019 16:44

Therese Jaramillo är klubbens kontaktperson mot Newbody, och ansvarar för föreningens försäljning tillsammans med representanter från alla lagen.
- Med gemensamma krafter kan vi tjäna mycket pengar till föreningen! Det är lättsålda produkter som alla har nytta av, och det finns många tips och trix man kan ta till sig för att nå lite längre. I materialet som alla har fått hem under veckan finns det ni behöver veta, och ni kan alltid höra av er till mig om ni har några frågor, hälsar Therese.

Katalogerna delas ut till lagen i veckan, och vi hoppas att alla är med och säljer produkterna till vänner, bekanta, släktingar och kollegor.

I Ravens har vi en försäljning varje år. Intäkterna från försäljningen ger viktig inkomst till föreningen och vi kan därigenom se till att vi håller medlems- och träningsavgifter till en låg nivå, i jämförelse med många andra föreningar.

De lag som säljer extra bra har även möjlighet att samla in pengar till den egna lagkassan. Pengar som kan gå till roliga aktiviteter med laget, inköp av material eller annat som kommer lagen till del.

Skribent: René Jaramillo
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Växjö Ravens BBK - Basket
Box 3206
35053 Växjö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info