Hoppa till sidans innehåll

Växjö Ravens Värden


Växjö Ravens värden handlar om förmågor som vi anser är viktiga för att skapa ett positivt klimat där människor ges goda förutsättningar att utvecklas som individer och grupp. Dessa värden skall genomsyra hela vår verksamhet och vi bär ett gemensamt ansvar för att dessa lärs ut och efterlevs inom klubben. Med dessa förmågor vill vi ge våra medlemmar bra verktyg inför framtiden och som behövs både på och vid sidan av basketplanen.

 

Kunskap - Vi bygger vår verksamhet på modern kunskap om såväl sporten som människan och prioriterar att denna vidareförmedlas inom klubben.

 

Respekt - Vi respekterar spelet genom att ge allt vi har och lite till. Vi bemöter varandra, motståndarna, domarna och publiken på samma sätt som vi själva ska kunna förvänta oss att bli bemötta.

 

Ansvar - Ansvar handlar för oss om att vara förberedd inför de uppgifter som finns framför oss, samt att oavsett resultat våga ta tag i stundande utmaningar.

 

“Var på plats, var i tid, var förberedd!”

 

Glädje - Vår idrott och klubb ska byggas av glädje. Vi tror på detta som den absolut bästa vägen till utveckling och därför präglar glädje all verksamhet i Växjö Ravens. Att lära sig nya saker kan och ska vara svårt ibland, men desto större blir lyckan när man behärskar dem och varje förbättring bör man glädjas åt.

Vi hjälper, utvecklar och stärker varandra för att alla medlemmar ska tycka att det är kul att spela basket, både barn, ungdom och senior.

 

Gemenskap - För oss är det viktigt att vår klubb och dess lag präglas av god stämning och att vi bryr oss om varandra. Omtanke om sina lagkamrater gör att alla känner sig delaktiga, sedda och bekräftade, vilket kommer stärka gruppen.

 

“Styrkan i varje lag är individen. Styrkan i varje individ är laget!”

 

Engagemang - Vi är engagerade och insatta i vår utveckling som spelare, ledare och klubb. På så vis fortlöper vår utveckling och en positiv stämning sprids inom laget och klubben. Genom vårt engagemang sprider vi passionen för sporten och vi lär oss nya saker. Detta ökar kunskap och stärker en positiv klubbkultur.

Uppdaterad: 11 APR 2017 13:35 Skribent: Nina Lingborg
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Växjö Ravens BBK - Basket
Box 3206
35053 Växjö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info